opc_loader

RUITERROL RENIVENT

Universele Ruiterrol RENIVent is een universeel product voor de afdichting van (zelfventilerende) nok- en hoekkeperconstructies. De stevige doek gebaseerd op spinvlies garanderen een hoge ventilatie. Het overspannen van breedtes van 240 tot 390 mm maakt de RENIVENT bijzonder geschikt voor toepassing op hoger geprofileerde dakpannen.

ruiterrolRENIVent ruiterrollen voor optimale afdichting en ventilatie

Als u op zoek bent naar een universeel product voor de afdichting van nok- en hoekkeperconstructies, dan zijn de RENIVent ruiterrollen precies wat u nodig heeft. Deze stevige rollen zijn gebaseerd op spinvlies en garanderen een optimale ventilatie voor zelfventilerende constructies.RENIVent ruiterrol met brede plakstrip gemakkelijk te bevestigen

Dankzij de brede plakstrippen van ongeveer 40 mm zijn onze RENIVent ruiterrollen gemakkelijk te bevestigen op dakpannen. Dit maakt de rollen geschikt voor het overspannen van breedtes van 240 tot 390 mm, waardoor ze ideaal zijn voor hoger geprofileerde dakpannen. Universele ruiterrol RENIVENT staat voor uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid, verwerkingsgemak, esthetica en uitstekende ventilatie. Uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid

Onze RENIVent ruiterrollen staan garant voor uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. De rollen zijn niet alleen gemakkelijk te verwerken, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Dankzij de uitstekende ventilatie blijft de lucht in uw dakconstructie optimaal circuleren, wat bijdraagt aan een gezonde leefomgeving.

Kies daarom voor de RENIVent ruiterrollen van onze klant voor een optimale afdichting en ventilatie van uw dakconstructie.Ruiterrol kopen? Klik hier!